Příměstské tábory

16. června 2024

S blížícím se létem a začátkem prázdnin opět přichází období, kdy děti a rodiče hledají možnosti, jak co nejlépe strávit volný čas. Nákupní centrum Géčko je již tradičně místem, které nabízí nejen nákupy, ale také aktivně podporuje komunitní a vzdělávací projekty.
Už v minulých letech se stal náš program „Cesty vedou do Géčka“ oblíbenou součástí nabídky pro příměstské tábory, které přivítaly možnost zábavné aktivity spojené s pohybem pro děti, které jsou na víc na konci odměněny dárky od Géčka.

Letos jsme připravili speciální kolekce dárků, které mohou děti získat na příměstských táborech, podporovaných Géčkem.

Zde pro Vás přinášíme přehled příměstských táborů našich partnerů:

DIDI Dětský svět
https://didisvet.cz/didikemp-v-risi-pohadek/
Termín: 8. – 12. července
Tábor je vhodný pro děti od 3 do 8 let.
Nástup možný už od 8:00 do 16:00.
Cena za týden: 4 750 Kč

Na co se děti mohou těšit? Po celou dobu trvání příměstského táboru se naše Dílnička promění v krásnou Klubovnu, kde budou mít děti své zázemí jen pro sebe a po celý týden si ji budou zdobit dle vlastních přání. Vyzkoušejí si oblíbené smyslohraní. Nakrmí a pohrají si se zvířátky v SUPER ZOO každý den prožijí s jinou pohádkou, např. TLAPKOVÁ PATROLA a NEMO. Úžasné denní pocity si namalují na tričko, které si v závěru odnesou domů na památku DIDIkempu. Namíchají si kouzelné lektvary. Při odpočinku po obědě si poslechnou hezkou pohádku. V odpolední části se děti prostřednictvím pohádek naučí poznat dobro a zlo, různé emoce a vlastnosti a naučí se písničku. V závěru týdne si zařádí na karnevalu s diskotékou.

Swanky
https://www.swanky.cz/kempy/
Různé termíny
Tábory jsou vhodné pro různé věkové kategorie ve vazbě na typ tábora, rozpětí je od 5 do 14 let.
Nástup možný už od 7:30 do 16:00.
Cena za týden: 3 900 Kč

Aktivní prázdniny plné zábavy a nového poznání formou oblíbených příměstských kempů. Děti se za pět dní naučí bruslit na INLINE kempech, skejtovat na SKATE kempech nebo se ponoří do světa objevů, pokusů a nových technologií na HITECH či ITy! kempech.

Skalka Family Park
https://www.skalkaostrava.cz/letni-primestske-tabory-2024/
Různé termíny
Tábory jsou vhodné pro děti od 4 do 15 let.
Nástup možný už od 7:30 do 16:30.
Cena za týden: 4 590 Kč

Areál nabízí plno možností, a proto i tábory se snažíme mít pestré.
V nabídce jsou tábory se zaměřením, jako třena inline bruslení, kreativní tábor, sportovní.
Pro větší děti pořádáme zážitkový tábor, kde každý den čeká táborníky jiná aktivita a pokusíme se zdolat i Lysou horu.
Mezi nejoblíbenější tábory patří Chovatelský tábor, který je koncipován do našeho zooparku a děti si vyzkouší jaké to je starat se o zvířata.
I přes to, že jsme zábavný areál, tradici u nás má pečící tábor, kde si každý den připravíme nějakou dobrotu a užijeme si u toho spousty zábavy.

Dance Kids
https://tanecostrava.gae.cz/dancekids/akce/
Termíny - 8. - 12. července, 15. - 19.července a 19. - 23. srpna 2024
Nástup možný už od 7:00 do 16:15.
Cena za týden: 3 400 Kč

Přivítejte léto s nezapomenutelným tanečním dobrodružstvím pro vaše děti! Příměstský taneční tábor spojuje kreativitu a pohyb v nezapomenutelný zážitek. Taneční lekce jsou plné tanečního nadšení a profesionálního vedení, které pomohou vašim dětem zlepšit své taneční dovednosti a naučit se nové tance. Ale to není vše! Naši taneční instruktoři připravili i kreativní workshopy, kde si vaše děti budou moci vyzkoušet různé tvořivé aktivity.
Táborové dny jsou plné zábavy a her, které pomohou dětem rozvíjet jejich taneční a pohybové dovednosti a navíc je pobyt na tanečním táboře vynikající příležitostí pro děti seznámit se s novými lidmi a vytvořit si nová přátelství.
Nabízíme nezapomenutelný týden plný tance a kreativity, který pomůže vašim dětem rozvinout jejich taneční schopnosti a tvořivost. V ceně je zahrnuta výuka tance, oběd, dvě svačinky, pitný režim a náklady na výlety. Přihlaste je ještě dnes a připravte se na týden plný zábavy a přátelství!

Moje motokáry
https://ostrava-motokary.cz/primestsky-tabor-motokary-ostrava/
Termín: 8. – 12. července
Tábor je vhodný pro děti od 12 do 16 let.
Cena za týden: 5 990 Kč

Program tábora je naplánovaný tak, aby se děti ani chvíli nenudily. Sraz bude každý den v našem areálu půjčovny motokár v 8 hodin a konec programu v 16 hodin. V úterý a ve čtvrtek bude program končit v areálu Laser arény v Mariánských Horách.
Během pondělí se děti navzájem seznámí, bude je čekat překážková dráha a sestavení vlastního závodního týmu včetně motokárového tréninku. Během úterý si nastavíme strategii a odpoledne strávíme v Laser aréně, kde na každého čeká celkem 8 vstupů.
Ve středu si závodníci v týmech mimo další soutěže určí v kvalifikaci pořadí do závodu a ve čtvrtek si opět zahrajeme Laser game s dalšími 8 vstupy pro každého.
V pátek jako vrchol příměstského tábora budeme pořádat hned 2 závody – dopolední závod jednotlivců o nejrychlejší kolo a odpolední týmový závod na počet ujetých kol.
Každý den budou závodníci příměstský tábor začínat snídaní, následovat bude dopolední svačinka v podobě ovoce, teplý oběd a den vždy zakončíme odpolední svačinkou.
Kompletní jídelníček budeme zveřejňovat nejpozději měsíc před zahájením tábora.