Rozhovor s vedoucí dm drogerie Pavlínou Vasilkovou

27. května 2024

1. Jaké jsou Vaše hlavní úkoly jako vedoucí prodejny dm drogerie?
Hlavní je, aby vše fungovalo. A za tímto jednoduchým popisem se ukrývá spousta každodenních úkolů. Objednat dostatek zboží, které správně podle pravidel dm prezentujeme. Na prodejně musí být čisto, voňavo, příjemně, aby se zákazník cítil u nakupování v pohodě, nerušeně a komfortně. Všechny spolupracovnice musí mít o prodávaném zboží znalosti. Naštěstí nám k tomu slouží firemní telefon, kde tyto informace máme k dispozici. Spolupracovníci dm drogerie jsou také pravidelně proškolováni, ať už online, nebo prezenčně.

2. Jaké dovednosti považujete za nezbytné pro úspěšné vedení týmu?
Řekla bych, že opět to budou znalosti, ale také důslednost, tolerance a trpělivost. Umět si vše zorganizovat, jelikož v chaosu se špatně pracuje. A určitě odolnost proti stresu.

3. Co Vás na práci ve společnosti dm nejvíce motivuje?
Pracuji ve společnosti, která je jedničkou na trhu, a která se neustále rozvíjí. Jsem ráda, že můžu už 16 let pracovat pro společnost, která přistupuje ke svým spolupracovníkům férově, a dává lidem možnost skloubit osobní a pracovní život, např. vychází vstříc krátkými úvazky. Vždy, když se mne někdo zeptá, kde pracuji, a já vyslovím to krátké, ale velmi známé dm, hned si všichni umí mou práci představit. Téměř každý ví, kde má svou prodejnu dm, do které chodí. Následně se hovor vždy stočí k oblíbeným prodávaným produktům.

4. Jak zvládáte udržovat rovnováhu mezi pracovním a osobním životem?
Úplně oddělit to nejde, vzájemně se obě oblasti prolínají. Volné dny si ale umím užít naplno. Mám ráda výlety do Beskyd, zvlášť v období, kdy rostou houby. Ostrava nabízí spoustu kulturních akcí, divadla i hudební festivaly. Je
toho tolik, že se musíme doma domlouvat kam ano a na co nám už volný čas nezbývá. Umím také celý volný den strávit nicneděláním, to mi jde opravdu dobře. Je to totiž velmi příjemná a prospěšná aktivita.

5. Jak dm drogerie odlišuje své produkty a služby od konkurence?
Naše společnost velmi dbá na odlišení se od konkurence. Jak širokou řadou privátních značek, které jsou dobře hodnocené v různých testech, tak i v servisu služeb, které poskytujeme naším zákazníkům. Velmi často vydáváme
limitované edice, které lákají k nákupu nejen svým barevným obalem a vůní, ale také dostupnou cenou, která ovšem nijak nesnižuje kvalitu privátních značek. Neustále také rozšiřujeme sortiment ekologických výrobků, bio a veganských produktů.

6. Jaké výhody přináší zákazníkům vaše věrnostní aplikace Moje dm?
Po stažení aplikace do mobilu a následné registraci, si může zákazník načtením QR kódu z regálovky získat informace o produktu a dostupnosti výrobku na prodejně. Může si také objednat nákup online a do 90 minut si nachystaný nákup u nás na prodejně vyzvednout. Každý měsíc také v aplikaci naleznete nabídku kupónů na násobné body za vybrané produkty, a nasbírané body následně můžete použít na slevu při nákupu. Jednou za 14 dnů vždy v 19.30 je v aplikaci živé vysílání / dm LIVE / zaměřené na konkrétní sortiment a diskuzi s odborníky. Zároveň je možné si v průběhu vysílání stáhnout kupón na násobné body za nákup produktů, o kterých se ve vysílání mluví. Vysílání je možné spustit také ze záznamu, ovšem kupón je k dispozici pouze v čase živého vysílání.

7. Jak dm přistupuje k zákaznickému servisu a spokojenosti zákazníků?
Spokojenost zákazníků je pro společnost dm drogerie vždy na prvním místě. Je to také zmiňováno hned na prvním školení, které nový spolupracovník absolvuje. Děláme vše pro to, aby zákazník vždy našel produkt, pro který
k nám přišel, získal veškeré informace, které potřebuje, a cítil se u nás pohodlně. Každý se na nás může obrátit s dotazy. My holky z prodejny dm v Géčku se na naše zákazníky těšíme a děláme vše pro jejich spokojenost.

Akce obchodu

Příliv nové energie prospívá i duši

Bez ohledu na to, zda jde o posílení fyzické, duševní nebo společenské: Pravá energie je již v nás samotných, často ji jen musíme probudit nebo znovu aktivovat. V novém journalu najdete mnoho prospěšných produktů a superpotravin, které pomohou zlepšit vaši psychiku a celkovou pohodu. Například potraviny bohaté na živiny mohou pozitivně ovlivnit ženskou hormonální rovnováhu. Všechno najdete jako vždy v dm. Užijte si zbytek léta. Pro ještě více inspirace navštivte www.dm.cz/zenskezdravi